[REGULAMENT] Postare contestatii

No replies
clavius
imaginea utilizatorului clavius
Offline
Joined: 05/06/2011

Daca credeti ca ati fost nedreptatiti de catre un GM, postati aici o contestatie la sanctiunea dvs. Am facut aceasta sectiune pentru a asigura jucatorii de o mai mare transparenta cu privire la munca noastra si pentru ca unii jucatori traiesc cu impresia ca noi ii nedreptatim pe aceea care se plang pe forum de banurile luate.

In consecinta in aceasta categorie vor fi postate contestatii cu privire la:
1. - Ban 3 zile !!!
2. - Ban permanent !!!
3. - Ban permanent pe Ip !!!

***In CONTESTATIE au voie sa posteze doar:

Reclamantul
Reclamatul
Moderatorul de forum(daca este cazul)
Membrii staffului

Contestatiile se fac in termen de maxim 24 de ore de la primirea sanctiunii si vor trebui insotite de dovezi (foto sau video). Nu se accepta ca si contra-argument discutiile cu GM-ii de pe alte conturi mai mici dupa primirea sanctiunii.

Postarile trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

TITLUL: [Contestatie] Ban AlxBM, server: Y !!! - (obligatoriu trebuie sa contina cuvantul contestatie si numele caracterului SI NUMELE SERVERULUI pe care este caracterul)
POSTARE: Am luat ban X de la GM Y. (Descrieti motivul pt care ati luat ban si aduceti dovezi pt aceasta contestatie)

Tineti cont de faptul ca nu acceptam reclamatii cu scuze de genul "NU am fost eu la comp a fost catelul". Nu ne intereseaza persoana din spatele contului, noi banam numai caractere virtuale si nu persoanele de la tastatura.

Contestatiile vor fi analizate de catre SGA, ADM, GA, HGM care vor solutiona in timpul cel mai scurt aceasta contestatie. NU intrebati ce sanctiune se va aplica GM-ului care a gresit deoarece acest lucru nu va va fi comunicat fiind considerata o informatie interna a STAFF-ului si nu va fi facuta publica decat la alegerea noastra.


Acestui regulament ii pot fi aduse modificari pe parcurs atunci cand situatia o cere!!! Va rugam sa il cititi de fiecare data inainte sa postati in aceasta sectiune!!

Contestatiile care nu indeplinesc cumulativ conditiile vor fi inchise fara a se primi un raspuns la acestea.

NU veniti cu argumente de cazuri trecute. Fiecare caz se trateaza separat!

NU POSTATI CONTESTATII PENTRU ACELASI LUCRU DE MAI MULTE ORI. NU SE VA LUA NICIUNA IN CONSIDERARE