reclamatie [MOD]Thea

8 replies [Ultima adăugare]
taifun3l
Offline
Joined: 05/05/2016

nu e prima data cand foloseste acest fel de limbaj

https://imgur.com/a/agGy0

ion80
imaginea utilizatorului ion80
Offline
Joined: 01/06/2012

taifun3l asta e provocare ce ai facut tu.Dar ce să mai vorbim ca deasta esti bun tu..... Să provoci si să injuri.Sfatul meu este să îți vezi de joc....

Athea
imaginea utilizatorului Athea
Offline
Joined: 03/04/2016

Dupa ce ca provoci si aduci diferite acuzatii la adresa mea, tot tu te gasesti sa postezi?Si culmea,doar ce vrei - https://imgur.com/a/CVdsZ
- https://imgur.com/a/t433d

taifun3l
Offline
Joined: 05/05/2016

unde te-am jignit acolo ca nu vad app roberto esti tu cel reclamat si nu stiu eu sau ce cauti aici pana la urma

ion80
imaginea utilizatorului ion80
Offline
Joined: 01/06/2012

Avem dretul la replică.Nu fă pe victima.....că nu tine ,mai bine ar fi să îți sară prostia din cap.Cand postezi ceva posteaza să fie elocvent nu aberatii de genu tu nu vezi ce postezi? :))))

ion80
imaginea utilizatorului ion80
Offline
Joined: 01/06/2012

1

taifun3l
Offline
Joined: 05/05/2016

ba st ca te pun si pe tn acum la recod dmg cum ai luat 71 si cum ai dat tu "60" acum lasa staff sa decida cu reclamatia asta nu te mai baga tu

ion80
imaginea utilizatorului ion80
Offline
Joined: 01/06/2012

Logic tu cu set si caracterul meu gol cred si eu....bv bun record :))) Tu ai luat 55 cu itm pe tine... :))))

[HGM]Helys
Offline
Joined: 03/03/2018

In primul rand, reclamatiile la adresa moderatorilor se fac prin postarea discutiei integral conform regulamentului, ce ai pus tu e doar o frantura care sa incrimineze moderatorul Thea.

- actiune - reclamatiile aduse la adresa moderatorilor se vor face prin discutii postate in INTREGUL continut - discutiile postate partial vor fi ignorate - sanctiune - MOD=NU - player posbil Ban 3 zile

De asemenea, contactarea MOD prin mesaje personale sau chat cu mesaje triviale menite pentru a deranja sau a face moderatorul sa reactioneze in asa fel incat acesta sa poata fi raportat pe site pentru injurii; lucru pe care tind sa-l cred din cauza insistentelor tale de pe striga.

In al doilea rand, as vrea sa clarific pentru prima si ultima data, NU ESTE TREABA TA SAU A ORICARUI ALT PLAYER DE AICI CINE SUNT EU. Cand mi-am luat angajamentul de a intra in echipa STAFF, am facut-o cu gandul de a remedia problemele de pe server, nu de a tine predici cu privire la cine am fost. Pana acum cateva zile era mare tevatura din cauza faptului ca nu exista cineva care sa se ocupe, iar acum ca sunt aici, va preocupa tot felul de banalitati. Dormi mai bine la noapte daca stii cine sunt? SINGURUL LUCRU care trebuie sa va intereseze in legatura cu mine se refera la activitatile pe care le desfasor pe server. ATAT!
La ce ai mai venit sa iti ceri scuze pentru circul facut pe striga (pentru care as fi putut sa te banez Impersonarea GM,sau presupusul "GM X e player Y". Dorim o transparenta cat mai mare in echipa STAFF,iar acest lucru poate conduce de la ban permanent pana la ban IP.), daca atunci cand nu sunt de fata tot despre asta discuti? Crezi ca daca vei continua in maniera asta, vei obtine un rezultat favorabil?

Ca sa concluzionez, NU SUNT [MOD]THEA, cine am fost inainte nu va priveste, pentru voi sunt [HGM]Helys si PUNCT. NU VREAU SA MAI VAD ASTFEL DE DISCUTII.

Cat despre rezolutia reclamatiei:
[MOD]Thea- va fi avertizata in joc sa nu mai dea curs unor astfel de discutii;
Hericle- Nu e de sanctionat, data si ora nu sunt setate corect;
ion80- Cont de forum blocat;

Conform regulamentului, citez:
"In reclamatie au voie sa posteze doar:

Reclamantul
Reclamatul
Membrii staffului"

TC