..

1 reply [Ultima adăugare]
taifun3l
Offline
Joined: 05/05/2016

munca ta helys si a colegilor tai ca tot asta arunci in fata ia zi si mie munca ta ca esti on cate 20min maxim pe zi intrti naibii la 6-7 seara sa faceti lumina pe sv ca mna sa fie zi si mwai saraca de tine munca ta aia obositoare
ia zi si mie unde sa ridicat sv cu tn? ca suntem mai putini de cati eram in lipsa ta dar mwai munca ta terfelita..ox in fiecare seara si niste broscute.
sau un puzzle la 2-3 zile daca nu ma insel faceau cam toti care au fost in staff asa a nu iti umfla penele degeaba si veziti de treaba ta ca sa imi vad si eu de a mea
P.S munca ta pe sv se vede..undeva la 0 serveru e fix asa cand era doar [HGM]KenT asa ca sa nu crezi ca vai doamne cate ai facut tu
app la reclamatia lui Sanja am vazut ca ai pus 2 printuri bun le-ai pus da ce reiese din ele ca asta nu inteleg
faptul ca te-ai ofitcat pt adevarul cu eventurile in rest cam nimic
iar ce fac eu banii mei nu e treaba asta asa ca sa lamurim si treaba asta

_Helys
Offline
Joined: 03/03/2018

Nu ai inteles de ce am pus printurile? Ce e asa neclar? Ti-am aratat ca ce ai pus tu nu reflecta realitatea obiectiva, ca discutia a inceput de la comentariile tale legate de ce facem noi. Ramane valabila intrebarea: Tu ce ai facut pentru server?

Cat despre activitatea mea, se vede in sectiunea "Evenimente", nu imi mai tine tu evidenta cat stau online si ce fac (asta se vede in loguri), caci am sa incep sa cred ca ai o problema personala cu mine, si nu vreau asta.

Nu esti tu in masura sa proiectezi pareri despre STAFF, de dat din gura suntem toti buni.

Puteai sa imi trimiti mesaj privat cu ce ai scris aici, nu era nevoie sa creezi scandal pe forum, iar pentru nesimtirea ta, ai contul de forum blocat, fara posibilitate de debanare.

Iti sugerez sa iti vezi "lungul nasului" si sa nu mai faci pe mata blanda pe aici, cand tu intri in categoria celor care provoaca si vorbesc mult, dar nu spun nimic.

Obisnuieste-te cu ideea ca pamantul nu se invarte in jurul tau, ci al soarelui. Iar daca pana acum, in ciuda lipsei tale de respect, am fost intelegatoare, tin sa te anunt, public, ca ingaduinta s-a sfarsit. Asta asa, sa nu ne intalnim pe la contestatii si sa te victimizezi iar ca am ceva cu tine, si ca nu te-am avertizat.

Cum iti asterni, asa dormi.
TC