doar asa ca fapt divers

2 replies [Ultima adăugare]
Pattrick
Offline
Joined: 05/06/2018

Helys xCristian a facut reclamatie la bratwa nu la kitan cum zici tu daca tie greu sa fi indiferenta e oke iar de vrei sa acoperi pe cnv fao mai subtil nu asa pe fata ca se vede clar in ss pt ce a fost kitan sanctionat si bratwa dc a fost reclamat..asta e parerea mea

seara faina

Pattrick
Offline
Joined: 05/06/2018

plus de asta pe mayson m-ai sanctionat de 2x pt acelasii ss de vad bn ultimul print de la reclamatia lui thea si cel facut de opera [smart] dar pe kitan eviti in al sanctiona de 2x pt acelasi ss

_Helys
Offline
Joined: 03/03/2018

Ai cont de forum blocat. Observ ca nu cunosti limita bunului simt, desi ti-am mai repetat cu alte ocazii sa nu ma provoci. Conform regulamentului, puteam sa te sanctionez aici, https://www.metin2privat.ro/ro/node/84829, dar am zis sa te inteleg. Numai ca tu nu meriti clementa.
De cand ''anus'' e un cuvant jignitor, fiind integrat si in structura ''Cristianus''? Cand folositi termenul popular nu mai e nicio problema, nu? Ori asta alterneaza in functie de ce parte a baricadei suntem?
Eu am considerat ca nu e de sanctionat, mai ales ca si reclamantul a continuat cu intepaturi la adresa lui, si facand abstractie de asta, putea sa posteze propriul print, nu sa preia unul facut de altcineva.

Cat despre contul Mayson, ai fost sanctionat pentru acest print: https://imgur.com/a/0IPW0VE. Vreau si eu sa stiu cum vine treaba asta, ne deranjeaza ca cineva sa ne jigneasca familia si ne plangem din cauza asta, dar nici noi nu suntem mai presus? Nu crezi ca ai cam mult tupeu? Nejustificat, desigur. Cand o sa ai o conduita impecabila poti incerca sa reprosezi aspecte legate de sanctiunile altor persoane.

In ceea ce priveste problema ta vitala legata de mine, iti sugerez sa vii cu ceva palpabil, daca nu ai dovezi concludente asupra a ceea ce spui, vei fi sanctionat.
TC