PRO/CONTRA revenire Julin in Staff

13 replies [Ultima adăugare]
Thunder
Offline
Joined: 05/06/2018

dupa cum vedeti tocmai eu m-am gasit sa o sustin pe Julin sa revina in staff deoarece fara ea serverul sta pe loc nu mai sunt eventuri nu mai vine lume pe sv nu se mai face nimic pentru server ceea ce banuiesc ca ati observat si voi.Asa cu bune cu rele am decis sa o sustin si va astept pe toti ca cate o parere daca vreti si voi activitate pe server.Un simplu pro sau contra e deajuns nu vreau sa incepeti cu hate-ul pe aici.ms

Thunder
Offline
Joined: 05/06/2018

PRO

laellyl
imaginea utilizatorului laellyl
Offline
Joined: 03/09/2019

PRO, mie una imi lipseste foarte mult, și după presupusul eveniment "Miss & Mister", unde echipa staff au anunțat câștigătoarea/ul mai repede și au scos proba secretă, cred că fără Julin nu se descurcă foarte mult. Si, cu mine una s-a comportat foarte frumos, deci dacă e să se întoarcă, PRO din toate punctele de vedere.

#JulinTeVremInapoi

Ademir.
imaginea utilizatorului Ademir.
Offline
Joined: 12/04/2016

Pro...dar o sa fie greu să o convingem...eu zic sa vă spuneți părerea sincera

Motanuuuu
imaginea utilizatorului Motanuuuu
Offline
Joined: 12/21/2018

PRO

Guapa
imaginea utilizatorului Guapa
Offline
Joined: 11/25/2018

Buna,

nu stiu exact cum sa incep dar cu inceputul e cel mai bine . E prima data cand joc pe serverul acesta;nu stiu ce probleme personale aveti sau complexe ,stiu doar ce am vazut pe acest server. Rautataea e pe primul loc si cred ca ar trebui sa schimbam ceva in atitudinea noastra. Suntem oameni, cu totii gresim dar suntem acceptati si iertati daca ne recunoastem vina.Cam asa ar trebui sa se intample si cu Julin.
Eu cred ca in ciuda a tot ce a facut sau a gresit ,merita inca o sansa ..pentru ca a facut si foarte mult pentru acest server si pentru noi.Cine se gandeste in urma si la lucrurile bune ,nu numai la lucrurile sau faptele negative, o sa.si de.a seama ca tot ce a realizat pe acest server depaseste cu mult faptele rele.

Eu sunt PRO !!!!!!!

loverboy11
Offline
Joined: 01/05/2019

pro

nvowti
imaginea utilizatorului nvowti
Offline
Joined: 12/25/2018

Pro dar fara conturi de playeri si smecherii :-d

Thao
imaginea utilizatorului Thao
Offline
Joined: 05/23/2014

"Ingratul scuipă ce a lins şi linge ce a scuipat"

Daeneriys
imaginea utilizatorului Daeneriys
Offline
Joined: 03/14/2016

Tocmai tu te ai găsit sa o susții , mda.. parca vad ca nu trec 2 luni și te duci iar cu pârâtul la Axel ca X face așa X face așa , ca na, atâta știi. Are 1 săptămâna de când nu mai e in staff ? Și deja spui ca nu se mai face nimic?.. nu toată lumea are atâta timp disponbil ca tine, alții mai au și o viața inafara jocului ..mie nu imi pasa dacă e in staff sau nu, imi este indiferent... deși nu cred ca ne privesc pe noi treburile astea

LcM01
Offline
Joined: 02/06/2019

Baaaa deci nu cred:)))Kaiden ma uimesti!:))))
Julin stii vorba aia smecheria se plateste:*
CONTRA

Snow
Offline
Joined: 11/22/2018

PRO!

Age21
Offline
Joined: 11/01/2018

Pro Daeneris.

[SGA]Axel (neverificat)

am inteles..sa vedem daca si vrea sa se reintoarca. T.C